Ελλάδα +30 210 28 43 464
  • Το καλάθι σου είναι άδειο!

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

 

Yπεύθυνος επεξεργασίας:

Η εταιρεία  με την επωνυμία «Γ.ΝΤΟΥΠΗΣ- Γ.ΠΑΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕ» και το διακριτικό τίτλο ENTRUST, η οποία εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής (Πάρνηθος 55, Μεταμόρφωση, Αττική, ΤΚ 144 52), με αριθμό καταχώρησης ΓΕΜΗ 124952201000, ΑΦΜ 800483959, Δ.Ο.Υ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Τηλ.: 210 28 43 464, E-mail: [email protected] (εφεξής η  «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία αυτή συλλέγει όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της (εφεξής οι «Δικτυακός Τόπος») καθώς και όταν συναλλάσσεστε με το ηλεκτρονικό της κατάστημα shopitnow.gr και το φυσικό της κατάστημα.

Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

To site www.shopitnow.gr αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Εταιρίας, όπου βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών της. Για απορίες σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) [email protected].

 

Αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

(Κηφισίας 1-3,Τ.Κ.11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, Fax: 210 6475628, 

email: [email protected]).

 

Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

 

Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

 

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Η παραχώρηση των Δεδομένων σε εμάς μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Iδιωτικότητας ή να είναι προαιρετική. Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στον Δικτυακό Τόπο, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα Δεδομένα, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για την Εταιρεία η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης ή η παροχή των άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο Δικτυακό Τόπο της.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής Δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

 

 Ποια Προσωπικά Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το shopitnow.gr συλλέγουμε:

Δεδομένα επισκέπτη ηλεκτρονικού καταστήματος: Για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας, ως επισκέπτης, στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα shopitnow.gr συλλέγουμε πληροφορίες σχετικές με τα προσωπικά δεδομένα, τη συμπεριφορά πλοήγησής σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, όπως: η χώρα, τα προϊόντα που επισκεφθήκατε, η Διεύθυνση IP, ο τρόπος με τον οποίον έχετε εισέλθει στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, το σημείο από όπου φεύγετε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, το είδος της συσκευής με την οποία επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Δεδομένα πελάτη ηλεκτρονικού καταστήματος: Συλλέγουμε από τους Πελάτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος πέραν των πληροφοριών για τους  Επισκέπτες και πρόσθετες τις οποίες μας παρέχετε, όπως: Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας, προτιμήσεις στην Λίστα Επιθυμιών, παραγγελθέντα προϊόντα.

Δεδομένα Λογαριασμού Πελάτη: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, να συμμετάσχετε σε προσφορές και να αφήσετε κριτικές, χρειάζεστε έναν λογαριασμό. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα (προσωπικά) στοιχεία: Όνομα και επώνυμο, Ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail), Κωδικός πρόσβασης. Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας, για την καταπολέμηση της απάτης, της κατάχρησης ή/και της ακατάλληλης χρήσης του λογαριασμού σας, για την εμφάνιση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει στον λογαριασμό σας, για τη βελτιστοποίηση των διεκδικήσεων και την παρακολούθηση του ιστορικού επικοινωνίας σχετικού με παραγγελίες από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Λίστα Επιθυμιών στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εάν προσθέσετε προϊόντα στην λίστα επιθυμιών σας όταν δεν είστε συνδεδεμένοι, αυτά θα παραμείνουν στην λίστα για 30 ημέρες.

Μπορείτε να αξιολογήσετε προϊόντα από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μέσω του Λογαριασμού σας. Μπορείτε να αξιολογήσετε ένα προϊόν μόνο εάν το έχετε αγοράσει. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα ως άνω Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

α. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στο δικτυακό Τόπο, μέσω του διαδικτύου ή του κινητού σας ή μέσω της προσωπικής σας επαφής στο φυσικό μας κατάστημα ή με τους πωλητές μας και συγκεκριμένα δεδομένα όπως ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και κωδικό πρόσβασης/login password,όνομα, επώνυμο ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου

β. Δεδομένα και πληροφορίες που μας παρέχετε μέσα από τις μεταξύ μας συναλλαγές (αγορές, παραγγελίες κ.λπ.) και τη μεταξύ μας επικοινωνία (μέσω φυσικού μας καταστήματος, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, των πωλητών μας, του τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου). Για παράδειγμα, συλλέγουμε σημειώσεις από τις συνομιλίες μας μαζί σας, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάνατε, προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, λίστα προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε (wish list), εξαργυρώσεις κουπονιών, πώς και πότε επικοινωνείτε μαζί μας.

γ. Δεδομένα που αφορούν στον τρόπο πληρωμής για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί μας.

δ. Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή σε newsletter μας.

ε. Δεδομένα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατά προτίμηση επιλέγετε συνήθως. Προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να μην μοιράζεστε τέτοια στοιχεία μαζί μας.

στ. Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.

ζ. Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies εδώ.

η. Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστοτόπου, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και τον κωδικό χώρας και τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο υπολογιστής σας, τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται κατά την επίσκεψή σας, τις διαφημίσεις στις οποίες κάνετε κλικ και όποιους όρους αναζήτησης.

θ. Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

ι. δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας)

 

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης και την εκτέλεση της παραγγελίας σας: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσει τη συμβατική της σχέση, να διεκπεραιώσει την παραγγελία προϊόντων με την τιμολόγησή τους, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις.

 Επίσης να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες διαθέσιμες λειτουργίες ή υπηρεσίες όπως η αγορά και η διαχείριση της Δωροεπιταγής.  Εάν δεν συλλέξουμε τα Δεδομένα σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μέσω του φυσικού μας καταστήματος, της δια ζώσης ή μέσω τηλεφώνου εξυπηρέτησης από πωλητές μας ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος), δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Επισημαίνουμε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβαστούν Δεδομένα σας σε τρίτους για την παράδοση του προϊόντος που έχετε παραγγείλει.

Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Για τη Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχει τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς προϊόντων. Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στο shopitnow.gr , πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό εγγεγραμμένου χρήστη ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε: Η Εταιρεία χρησιμοποιεί Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε, στα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στα τυχόν παράπονα. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα αιτήματά σας και να σας απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε ένα αρχείο των ερωτημάτων/αιτημάτων σας προς εμάς ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε οποιαδήποτε μελλοντική επικοινωνία. Το κάνουμε αυτό με βάση τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς, τις νομικές μας υποχρεώσεις αλλά και τα νόμιμα συμφέροντά μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τη δική σας προσωπική εμπειρία.

Για σκοπούς μάρκετινγκ και την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter)/ προσφορών: Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων / προσωποποιημένων προσφορών κ.λπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS). Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων push εφόσον τις έχετε ενεργοποιήσει στην κινητή συσκευή σας.

Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος, καθώς και μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στην κινητή συσκευή σας.

Η εν λόγω επεξεργασία δεδομένων ενδέχεται να περιλάβει:

Την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς. Για παράδειγμα, με βάση τις αγορές και το ιστορικό περιήγησής σας (δηλ. ανάλογα με τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα σας κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και, αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, θα σας παρέχουμε την λειτουργία "ανάκτησης καλαθιού".

Τη διενέργεια προωθητικών ενεργειών (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή τον δικτυακό μας τόπο. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Την ενημέρωση άλλων χρηστών/επισκεπτών του δικτυακού μας τόπου για τις προτιμήσεις αγορών σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήση που έχετε καταχωρήσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Για Συμμετοχή σε πρόγραμμα επιβράβευσης: Η Εταιρεία μπορεί να επεξεργάζεται Δεδομένα σας για τις ανάγκες της συμμετοχής σας σε πρόγραμμα επιβράβευσης, δηλαδή τόσο της εξέτασης της αίτησης συμμετοχής σας, όσο και της συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων και γενικότερα της απόλαυσης προνομίων πελάτη, όπως αυτά θα αναλύονται στους όρους συμμετοχής του προγράμματος επιβράβευσης. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αν θα επωφεληθείτε από αυτές.

Για την Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε: Εάν εισέλθετε στο δικτυακό μας τόπο, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το ηλεκτρονικό κατάστημα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτό.

Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε ώστε να σας προσφέρουμε προσφορές και προτάσεις που είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανίσουμε μια λίστα με προϊόντα που κοιτάξατε πρόσφατα ή να σας προσφέρουμε συστάσεις με βάση το ιστορικό αγορών σας και οποιαδήποτε άλλα Δεδομένα έχετε μοιραστεί μαζί μας. Ενδέχεται να σας στείλουμε αιτήματα έρευνας και αξιολόγησης προκειμένου να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα μηνύματα δεν θα περιλαμβάνουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS). Έχουμε νόμιμο συμφέρον να το πράξουμε, καθώς αυτό βοηθά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας να είναι πιο συναφή με εσάς. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αρνηθείτε να λάβετε αυτά τα αιτήματα από εμάς ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντας τις προτιμήσεις σας στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Για την προστασία του λογαριασμού σας από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες: Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των Δεδομένων σας για τη συντήρηση, ενημέρωση και προστασία του λογαριασμού σας. Παρακολουθούμε επίσης τη δραστηριότητα περιήγησης μαζί μας για να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε γρήγορα τυχόν προβλήματα και να προστατέψουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του νόμιμου συμφέροντός μας. Για παράδειγμα, ελέγχουμε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν συνδέεστε και χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη παρακολούθηση διευθύνσεων IP για να εντοπίσουμε πιθανές ψευδείς εισόδους από απροσδόκητες τοποθεσίες.

Για την επεξεργασία των πληρωμών και την αποτροπή δόλιων συναλλαγών: Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Αυτό βοηθά επίσης στην προστασία των πελατών μας από απάτες.

Για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές μας προς εσάς υποχρεώσεις ή κατ΄ εφαρμογή διατάξεων νόμου ή σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.

Για να σας στείλουμε μηνύματα υπηρεσίας: Οι εν λόγω επικοινωνίες είτε απαιτούνται από το νόμο είτε είναι απαραίτητες για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Για παράδειγμα, ενημερώσεις σχετικά με αυτές τις ειδοποιήσεις απορρήτου, ειδοποιήσεις ανάκλησης προϊόντος και νομικά απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας. Αυτά τα μηνύματα υπηρεσίας δεν θα περιλαμβάνουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS). Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Σας γνωρίζουμε τέλος ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από εμάς και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου, τις υπηρεσίες του και την πώληση προϊόντων μέσω αυτού.

 

 Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρία;

Η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων που καθορίζει διάφορους λόγους για τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα:

1. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

2. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση του Λογαριασμού σας. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εγγραφή σας.

3. Η συγκατάθεση σας, όπου απαιτείται. Για παράδειγμα όταν επιλέγετε να λαμβάνετε newsletter. Κατά τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ενημερώνουμε πάντα ποια δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λόγω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στον δικτυακό μας τόπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.

Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

4.Το έννομο συμφέρον μας: Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας. Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε. Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα του δικτυακού μας τόπου και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν που αποκτήθηκε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς.

5. Οι υποχρεώσεις της Εταιρείας που πηγάζουν από τον νόμο (π.χ. φορολογική νομοθεσία, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.). Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας είναι για τη συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις μας

 

 Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης όπου συντρέχει). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό. Ειδικότερα:

Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη στον δικτυακό μας τόπο: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).

Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Στην περίπτωση αυτή θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε για πέντε χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας. Εάν η παραγγελία σας περιλάμβανε εγγύηση, τα σχετικά Προσωπικά Δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης.

 Μερικές φορές, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα μόνο μέχρι τη στιγμή που αποφασίζετε, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που έχετε ζητήσει να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές.

Για την Εξυπηρέτηση Πελατών: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.

Για σκοπούς Μάρκετινγκ: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας.

Για την ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας ;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

 

Πώς κοινοποιούνται τα Δεδομένα σας;

Κοινοποίηση Δεδομένων από την Εταιρία μας: Κάνουμε κοινή χρήση των Δεδομένων σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας, όπως ενδεικτικά για την επεξεργασία πιστωτικών καρτών και πληρωμών, μεταφορές και παραδόσεις, φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους δεσμεύουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επίσης στο βαθμό που απαιτείται ενδέχεται να κοινοποιήσουμε Δεδομένα σας σε άλλους τρίτους φορείς, είτε για συμμόρφωση μετά από αίτημα αρχής της Ελληνικής Δημοκρατίας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, είτε για αποτροπή παράνομων χρήσεων του δικτυακού μας Τόπου και παραβιάσεων των Όρων Χρήσης και των πολιτικών μας, είτε για δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων είτε για να συμβάλλουμε στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη) ή ακόμη και σε άλλους τρίτους στους οποίους εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Κοινοποίηση Δεδομένων από εσάς: Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε δημιουργήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη.  Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με εμάς.  Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας.

Παροχή από εσάς δεδομένων τρίτων: Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής της Δωροεπιταγής. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

 

Ποια η πολιτική που εφαρμόζουμε με τους τρίτους Εκτελούντες την Επεξεργασία των Δεδομένων σας

Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους. Οι εν λόγω τρίτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Δεδομένα σας μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή. Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχουν  θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

 Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με μαζί μας: να τηρούν εχεμύθεια, να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια μας, να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας, να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό ΕΕ /2016979/2016.

 

Μεταφορά Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο δικτυακό μας τόπο θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των Δεδομένων με τους οποίους η Εταιρεία μοιράζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων σας. Η νομοθεσία στις εν λόγω χώρες μπορεί να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων σε σύγκριση με τη χώρα που παρείχε αρχικά τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Εντούτοις, όταν μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε παραλήπτες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Μεριμνούμε για την ασφάλεια των συναλλαγών σας

Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία όταν δημιουργείτε λογαριασμό χρήστη ή ως επισκέπτης  για να προβείτε στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ανάλογα με την περίπτωση, ακολουθούμε "βήματα" ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της τεχνολογίας SSL, ώστε τα back-end συστήματά μας να αποθηκεύουν τα στοιχεία του λογαριασμού κάθε πελάτη μας ώστε να προστατεύεται η μετάδοση δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν μπορούν να προσεγγιστούν, τροποποιηθούν ή να διαγραφούν αυτές οι διαβιβάσεις δεδομένων, λόγω του τείχους προστασίας ή άλλες αστοχίες του λογισμικού ασφαλείας.

Η αποστολή προσωπικών δεδομένων, όπως τα στοιχεία της κάρτας σας, γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, με τη χρήση ειδικών πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης δεδομένων και ασφάλειας οικονομικών συναλλαγών μέσω του συστήματος Ασφαλούς Διαχείρισης συναλλαγών της EUROBANK. Για την εξασφάλιση της μυστικότητας, της ακεραιότητας και της προέλευσης μιας πληροφορίας κατά τη μετάδοση, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία δικτυακού πρωτοκόλλου ασφαλείας, Secure Sockets Layer (SSL) με τη χρήση του οποίου οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται προτού μεταδοθούν στο δίκτυο και αποκρυπτογραφούνται από τον παραλήπτη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η συναλλαγή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε ως προς την προέλευση ούτε ως προς το περιεχόμενο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, παρακαλούμε στείλτε email στην ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο [email protected] .

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

 

Έχετε δικαιώματα όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

Ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα:. Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας και να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη ή σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας: Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία ή να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.

Για συνέχεια πατήστε εδώ